Manapság már mindenki pénzt ad nászajándékba, és nincs is ezzel semmi gond. Ezt is lehet egy kicsit más formában adni, például perselyben vagy vicces dobozban. A pénz jó ajándék, és sokan ezt is kérik. Manapság már gyakorlatilag nincs is más szokás. Épp ezért lepődtem meg, amikor az egyik barátnőm felhívott az esküvő előtti hónapokban, hogy mit szólnék egy különleges ajándékhoz.

A fotóbox esküvőre volt az ötlete, már volt olyan esküvőn korábban, ahol volt ilyen szelfigép. És úgy gondolta, hogy nagyon jó hangulatot teremtene a mi esküvőkön is. Korábban még nem is hallottam a dologról, így elmondta, hogy nyugodtan nézzem át a selfiegep.hu weboldalt, és ha úgy látjuk a párommal, akkor mondjunk igent.

Nagyon tetszett ez a szolgáltatás, így nem is gondolkodtunk sokat rajta. A fotóbox esküvőre szerintem nagyon jó ajándék volt, a vendégek is nagyon meglepődtek és sorra készültek a jobbnál jobb fotók. Egy könnyen kezelhető gépről van egyébként szó, melyet akár esküvőre, gyerekbuliba, céges buliba is ki lehet bérelni. Igazán felejthetetlen pillanatokat okoz egy ilyen ajándék, nálunk legalábbis nagyon bevált.

A szelfigép voltaképp egy dobozba zárt fényképezőgép, vaku és fotónyomtató. Mind magas minőséget kínál. A fotókat egy háttér előtt készítjük el, a hátteret is mi magunk tudjuk kiválasztani. A selfiegep.hu visz magával különböző vicces kellékeket, kiegészítőket, parókákat, szemüvegeket, ezekkel pedig öröm a szelfizés. Azt is előre meg lehet beszélni, hogy mi legyen a fotón. A keretet tehát személyre lehet szabni, az esküvő esetén például ráírni a pár nevét és a dátumot. A céges rendezvényeknél pedig a céges logó is helyet kaphat valamennyi fotón.

A fotóbox esküvőre nagyon klassz ajándék, persze előtte a párral mindenképp érdemes ezt átbeszélni. Mi azt tapasztaltuk, hogy a gyerekek azonnal belevetették magukat a mókába, míg az idősebbek kicsit félénkebbek voltak eleinte. De aztán ők is ugyanúgy magukra öltötték a jelmezeket és önfeledten grimaszoltak a fotóbox előtt.

Többféle csomag közül lehet egyébként választani, négy, hat és 8 órás időtartamban. Valamennyi esetben a cég egy munkatársa végig a helyszínen tartózkodik és segít a fotók elkészítésében. Nemcsak képeket, animált kis videókat, gifeket is lehet így készíteni egyébként.

A fotóbox esküvőre nagyon jó ötletnek bizonyult és azóta is emlegetjük mi is és a vendégek is. Hisz jó móka volt az egész. A hátterek közül is lehet választani és bizonyos csomagok része egy ajándék fotóalbum is. Ami egy húsz oldalas album, fa borítással. Ehhez járnak színes filctollak és ragasztószalagok is, így már ott a helyszínen azonnal elkészülhet az esküvői fotóalbum. Amibe a vendégek különböző idézeteket is írhatnak.