női pénztárcák

A legutóbbi kiruccanás alkalmával sajnos elszakadt a pénztárcám, és bármennyire is próbálkoztam vele, nem sikerült megjavítani, amit nagyon-nagyon sajnáltam, hiszen annyira szuper pénztárca volt, minden elfért benne, és már annyira megszoktam.

De mivel már nem tudtam vele mit kezdeni, így muszáj volt levadásznom a következő pénztárcámat. Ezt a pénztárca keresést mindig olyan nehéz küldetésnek élem meg. Viszont most eszembe jutott, hogy legutóbb a Cipőmarketen vettem cipőt, és ott láttam akkor női pénztárcák kategóriát is. Így hát ott kezdtem meg a nagy küldetést a kínálat átböngészésével. Amit nagyon jól tettem, hiszen egy hosszú oldalnyi szuper női pénztárca tárult elém.

A női pénztárcákat egyszerűen lehet szűrni szín, méret, ár szerint, illetve kulcsszóra is rá lehet keresni, valamint ki lehet külön listázni a kedvezményes női pénztárcákat is. Ahogy a címben jeleztem, megtaláltam a legcukibb pénztárcát, ami nemcsak egy irtó aranyos tárca, hanem nagyon praktikus is. A színe fekete, kívül pedig bőr borítja, belül pedig textil anyagú, a külsején pedig nagyon aranyos cica mintákkal van ellátva. A belsejében egy nagy tér van, amit cipzárral lehet kinyitni. Belül többfajta rekesz található, az aprópénznek van külön elhúzható cipzáros rész, hogy ne potyogjon ki belőle egy garas sem, és persze külön lehet pakolni benne a papírpénzeket, és még a kártyáknak és iratoknak is van benne bőven hely. A cipzár szép, aranyozott színű, ami nagyon jól illik a feketéhez, a cicák pedig eszméletlen jók. Csupán 3990 forintba kerül, és szerencsére a kiszállítás sem kerül sokba, így gyorsan le is csaptam rá.

Ez egy L méretű pénztárca, de ahogy elnéztem a kínálatot gyakorlatilag minden méretű pénztárca megtalálható náluk az S-től az XXL-ig. Egy XXL pénztárcába már nagyon durván sok hely van, ez azoknak nagyon jó, akik sokféle kártyát, iratot hordanak maguknál, míg az S méretűek inkább olyanoknak jó, akik az iratokat külön irattartóba szeretik tenni.

Az oldalon egyébként bejelentkezés nélkül is le lehet adni a megrendelést, de nekem már volt fiókom, így először beléptem az oldalra, és ezután küldtem el a megrendelésemet. A regisztráció egyébként tök jó, mert így a fiókban sok mindent elérhető. A rendelés elküldése után két nappal már nálam is volt ez a szuper pénztárca.