Ezerféle módja van annak, hogy megtartsunk egy jó lánybúcsút. Vannak, akik otthon maradnak a lakásban, mások a nyakukba veszik a várost és egész éjszaka csatangolnak, és ott vannak azok is, akik elutaznak valamerre. A nővérem lánybúcsújának ez utóbbi módját választottuk, egy kellemes és pihentető, de mindemellett bulizós wellness-hétvége formájában. Mivel már igencsak ki volt készülve szegény az esküvője körüli szervezkedésben, a milliónyi apró dolog elintézésében, így igazán ráfért, hogy lazítson is egy kicsit, szóval a többiekkel összefogtunk, és befizettük őt és magunkat egy három napos kényeztetésre. Természetesen az olyan alap dolgok, mint az esti kimaradás, ajándékok, lánybúcsú póló sem maradhattak el, de azért a java a wellnessezés volt.

A masszázs, a fürdőzés, a szauna, a finom ételek, mind-mind szerepeltek a programban, és nagyon sokat segítettek abban, hogy a nővérem végre kicsit ellazuljon. De persze a dajdajozást sem hagyhattuk figyelmen kívül, bár erről neki egy szót sem szóltunk. Az volt a tervünk, hogy szombat este egyszer csak közrefogjuk, átöltöztetjük, és elvisszük szórakozni. Ehhez kellett a lánybúcsú póló is, mivel még ezzel is különlegesebbé akartuk tenni az eseményt. Mondjuk ez külön szervezést és intézést igényelt, mert ugyan az egyik lány megtalálta az ideális, legjobb áron dolgozó pólókészítőt, ahol rengetegféle minta közül lehetett válogatni, és a szállítás is gyorsan és zökkenőmentesen ment, de neki nem volt se ideje, se kapacitása megrendelni, szóval én kaptam meg a feladatot. Elkértem tőle az elérhetőségét, hogy hol találom meg ezt a remek oldalt, és szépen, a terv szerint megrendeltem magamhoz a meglepetést.

Valójában engem is meglepetés ért, mert arra számítottam, hogy kapok majd egy gagyi, tömeg gyártott felsőt, ami jó, ha azt az estét kibírja, ehhez képest egy kiváló minőségben elkészített, strapabíró pólót küldtek, rövid időn belül, nagyszerű áron. Egyetlen percig sem volt okom panaszra, maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással. Így már minden összeállt ahhoz, hogy véghez vihessük ördögi tervünket. Nem mondom, hogy nem voltak aggályaim a nővéremmel kapcsolatban, de végül nagyon jól sült el a dolog.

lánybúcsú póló

Arra számítottam, hogy nem akar majd velünk kimozdulni, mert ő most végre pihen, ehhez képest mint egy megvadult nagymacska, úgy vetette bele magát a bulizásba. Egy pillanatig sem ellenkezett az “elrablás” ellen, jót nevetett a lánybúcsú póló mintáján, és már vette is át, félredobva azt, ami rajta volt. Mivel ő volt a búcsúztatott ünnepelt, ezért megegyeztünk a lányokkal, hogy ő aznap este nem fizethet semmiért, erre is a vendégünk lesz. Még szerencse, hogy nem kell neki nagyon sok, hanem egy relatíve kis mennyiségtől már nagyon jól érzi magát. Bezzeg a bátyánk, na, ha azt kellett volna itatni egész este, azt hiszem még a következő havi fizetésünket is rákölthettük volna… A lényeg, hogy a nővérem remekül érezte magát, nagyon tetszett neki a lánybúcsú póló, le se akarta venni még másnap sem, és legalább egy kicsit ki tudott kapcsolni a nagy nap előkészületei közepette.