Dorka barátnőm lánybúcsúját a jövő hétvégén tartjuk. Nem volt egyszerű szervezés, mert nagyon sokan csak az utolsó pillanatban találták ki, hogy mégis tudnának csatlakozni, ezért gyakorlatilag az utolsó pillanatban kellett szállást szerezni. Ez amúgy egyáltalán nem lehetetlen, de azért megközelíti azt. Szerencsére vannak közöttünk Hajdúszoboszlón és környékén járatos emberek is, ezért surranó pályán sikerült szálláshoz jutnunk. De azért nem volt egyszerű menet. A nászajándék kérdése ennél már sokkal kézenfekvőbb, legalábbis ami a mókás részét illeti. Dorka ugyanis már nagyon vágyik egy kisbabára, ezért nem csoda, hogy a lánybúcsú szervező csoportban már előkerült a https://www.lord.shop.hu webáruház.

Vannak már többen is a társaságban, akiknél otthon vár a csöppség ezért van bőven tapasztalatuk abban, hogy mit és honnan érdemes beszerezni, ami egy kisgyerek mindennapjaihoz feltétlen szükséges. Na és mi az a legnyilvánvalóbb dolog, ami feltétlenül elengedhetetlen minden kisbabás házban? Naná, hogy a pelenka. Ez meg aztán egy olyan téma, amiről órákig lehet gond nélkül szövegelni. Főleg akkor, ha olyan emberek kerülnek egy társaságba, akiknek már van tapasztalatuk az ügyben – olyanokkal, akiknek aztán egyáltalán nincs, de ennek ellenére nagyon szívesen okoskodnak.

Szerencsére mióta a Lord Shop (vagyis https://www.lord.shop.hu) szóba került és belinkelte valaki a beszélgetésbe, azóta kicsit lenyugodtak a csajok és hisznek a saját szemüknek. Azt beszéltük ugyanis, hogy poénból mindenki vesz nekik valamilyen pelust – kiegészítve a nászajándékot egy kis célzás értékű mókával.

A https://www.lord.shop.hu-ról ehhez kellően sokféle termék közül lehet válogatni és garantált, hogy mindenki valamilyen másfajta termékkel lepje meg Dorkáékat, tehát kapásból többféle pelenkával indítanak majd a kisbaba projektben. Ez azért fontos, hogy könnyen kitapasztalhassák, hogy melyiket érdemes továbbra is rendelni és melyik nem jön be annyira a kicsinek – majd úgy egy év múlva persze.

Aztán ahogy elnézegettem ennek a webshopnak az oldalát, nagyon sok más hasznos dolgot is lehet még tőlük rendelni, úgyhogy én nagyon örültem neki, hogy így bedobták a csajok a beszélgetésbe. Napi szinten szedek például vitaminokat, amiket simán be tudok szerezni most már innen is. De ha ezen a vonalon indulok el, akkor még számos más mindennapokban gyakran használt cikk kerül elő. Ezeket mind-mind be lehet szerezni a https://www.lord.shop.hu webáruházából, ami azért különösen király, mert így csak a termékek kifizetésével és átvételével kell foglalkozni, magával a bevásárlással egyáltalán nem. Szerintem ez hatalmas segítség, legalábbis nekem mindenképpen.

Úgynevezett túrajáratokkal szokták kiszállítani a termékeket, amik azt jelentik, hogy a saját futáruk viszi ki a megrendelt pelusokat, háztartási tisztítószereket és/vagy egészségügyi termékeket, akik közben sok-sok települést érint. Mindezt pedig egy előre megtervezett, menetrend-szerű módon teszi, tehát ha rendszeresen rendel valaki valamit tőlük, akkor ezzel lehet előre kalkulálni, hogy melyik nap fog újra felénk járni a Lord Shop futár. Természetesen már ezeken az utakon is van lehetőség kártyával fizetni a helyszínen. Ez már annyira természetes lett, hogy nekem eszembe sem jutna más opció, viszont a tapasztalataim azt mutatják, hogy mégis fel kell rá hívni a figyelmet, mert nem mindenhol, nem mindenkinek ennyire egyértelmű.

Még nem választottam ki, hogy végül pontosan melyik terméket fogom megrendelni a pelenkák közül, mert tényleg nagyon-nagy a választék. Azt viszont már tudom, hogy milyen más egyebekkel fogom még kiegészíteni a kosarat, mert nagyon jól összeválogatottnak találom a Lord Shop kínálatát és minek menjek boltba ezekért a dolgokért, ha ilyen egyszerűen is megszerezhetem? Nézzétek meg magatok is, hátha hasonló érzésekkel “távoztok” a https://www.lord.shop.hu webshopból!