Talán még dédapám húzta fel azt a 3 szintes hatalmas házat, amiben most is lakunk öten. Feleségemmel és a három gyerkőccel imádunk itt lakni. Akkora ez a ház, hogy sokszor be sem fűtjük a legfelső szintet, mert túl sok lenne a rezsiköltség, ezért mindig kiadónak hirdetjük. Sok fiatal pár szokott ellátogatni hozzánk, mert nagyon csendes környéken lakunk és kellemes és sok a kikapcsolódási lehetőség.  Előre bejelentkezés alapján működik a rendszerünk. Ha foglalás van, akkor a vendégekért kimegyek kocsival a buszpályaudvarra vagy a vonatállomásra. Ha kocsival érkeznek, annak csak örülök, mert nincs dolgom.

A múlthéten egy kedves olyan 24 év körüli pár érkezett a hosszúhétvégére. Hamar egy hullámhosszra kerültünk velük. Kifejezetten szeretjük az ilyen jó vendégeket, akik közvetlenek és tisztelettudóak. A programjuk az volt, hogy a legközelebbi gyógyfürdőbe elmentek és kiáztatták magukból a bút. Ami végül egy érdekes történethez vezetett.

A fürdőben valaki feltörte a szekrényüket és elvitte minden értéküket. Még szerencse, hogy nem kocsival mentek, mert most az se lenne nekik, viszont így legalább haza tudtak menni, viszont előtte meg kellett téríteniük nekünk a lakhatást. Sokat töprengtük, hogy lehetne megoldani, még végül mondta a srác, hogy nemrég vásárolt nyári gumi szettet, mert talált akciósan a neten. A garnitúra épp a csomagtartójában van. Kifejezetten örültem ennek a felajánlásnak, mert épp nyári gumira van szükségem, mert nemsokára mi is kiruccanunk a családdal és mivel beköszöntött a jó idő, ideje lecserélni a téli gumikat. Mindezek mellett az én kerekeimre is jók voltak.

nyári gumi akcióElőtte azért muszáj volt megtudnom, honnan vásárolta az abroncsokat, nehogy használtak legyenek. Megmutatta a telefonomon az oldalt, ahol a nyári gumi akció volt található. Kifejezetten esztétikus volt az oldal még mobilon is. Nem találkoztam még ilyennel, mert sokan nem jól fejlesztik az oldalukat és mobilon rengeteg minden nem működik jól, amikor böngészed az oldalt. Itt minden rendben volt, sőt még nyári gumikereső is üzemelt rajta. Leellenőriztem, hogy valóban arról az oldalról származik-e az abroncs, de nem volt okom félni. Onnan származott és nem is volt használt. A hétvégéért elfogadtam a szettet, természetesen bőven fedezte az árat, így még én fizettem nekik vissza, hogy legalább legyen valami költőpénzük, még minden iratot, bankkártyát beszereznek.

Örültem, hogy így alakult ez a hétvége, kicsit sajnáltam, hogy az ő kárukból profitáltam picit, mert kedves emberek voltak. Legalább megismertem egy új oldalt, ahol a gumik színes palettáján, nyugodtan tudok válogatni, ha ismét évszakváltásra kerülne sor és már az abroncsok nem lesznek megfelelőek. Egy oldal ahol paraméteresen, gyorsan és egyszerűen tudok vásárolni, ráadásul remek akciók vannak.

A pár még írt egy e-mailt, hogy minden megoldódott nekik és már az új nyári gumi garnitúra már ismét meg van rendelve.