Te is szerveztél már több napos nyaralást a családodnak, igaz? Akkor biztosan te is tudod, hogy milyen nehéz minden napra megfelelő programot találni, ami a gyerekeknek és a felnőtteknek is tökéletesen megfelel. Egyik nap kirándulás, másik nap múzeum, harmadik nap állatkert, aztán strand… de mi legyen az 5. napon?

Én elmondom: mozidélután!

Bízd a szórakoztatást azokra, akiknek ez a szakmájuk, a színészekre és forgatókönyvírókra: szervez mozis délutánt, vagy estét a családodnak. Nem kerül semmilyen plusz költségbe, elég, ha hozod magaddal a laptopodat, és felkeresed a mozi.ma-t. Itt csupán be kell pötyögnöd a kereső részbe a film címét, amit meg akarsz nézni, vagy ha még nem tudod, pontosan mit keresel, akkor elég böngészned a megfelelő kategóriára szűrve. Pipáld ki a részletes keresésnél a családi kategóriát, és akkor nagyon már nem lőhetsz mellé – valószínűleg olyan filmet fogsz találni, amit a kicsik és nagyok egyaránt élvezni fognak.

Nem kell feliratot keresned

Egy kezemen meg tudnám szerintem számolni, hány olyan családi film van, ami nem érhető el a mozi.ma oldalán magyar nyelven, így az olvasni nem tudó csöppségek számára is biztosan teljes értékű lesz élmény. Érdemes a jelen lévő legfiatalabb korosztályhoz igazítani a filmet, és nem kell félned: ma már a gyerekmesék olyanok, amik a szülők számára is rejtenek magukban néhány érdekességet.

Ha igazán jó vagy, kivetítőt is hozol

Egy projektor, egy kifeszített lepedő, egy laptop, a mozi.ma, és máris megvan a hangulatos mozis élmény. Egészen más ilyen házi “vetítővásznon” nézni a filmeket, mint egy laptop képernyője köré csoportosulva, főleg akkor, ha 4-5 fős családról beszélünk.

Felnőtteknek is kiváló program

Nem csak a családi nyaralásokhoz kiváló programlehetőség egy ilyen szó szerinti házi mozit készíteni. Személyes példám, hogy akár randiestnek is kiváló, ha kettesben így nézünk romantikus filmeket. Persze érthető, hogy egy projektor cipelni nem a legkönnyebb, de ha kocsival mentek, akkor egy apróbb csomaggal több vagy kevesebb már igazán nem számít sokat.

Miért a mozi.ma?

Filmet nézni akkor a legegyszerűbb, ha már eleve a gépünkön van, internetkapcsolat mellett viszont szinte a világ összes filmje elérhető számodra. A mozi.ma kiváló lehetőség azoknak, akik nem akarnak filmeket letölteni, mégis szeretnék a saját gépükön bármikor megnézni a világ legnagyobb filmsikereit. Persze, találni még más online filmnézéssel foglalkozó oldalt az interneten, de ha nem tudsz közülük választani, akkor hallgass az én tanácsomra, és látogasd meg ezt az oldalt. Akár gyerek mellé, akár felnőtt társasághoz keresel megfelelő filmet, biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni a kínálatban azt, ami mindenkinek tetszeni fog.