Nem is olyan régen készült el a panzió új épületszárnya, ahol három újabb szobával tudtuk bővíteni a kapacitást. Ez amellett, hogy a bevételeink növelésének esélyét tartogatta, bizony további beruházást is eredményezett. A raktárunk már így is bőven kapacitásán felül működött, nem is tudtuk olyan szépen, átláthatóan tárolni az eszközeinket, ahogyan az szükséges lett volna, így pl. az ágyneműket nagyon magas hőfokon és igen gyakran kellett vasalnunk, ami miatt egyre jobban elhasználódtak. Úgy döntöttem, nem halogathatjuk tovább a változtatást, s elkezdtem utánajárni a különféle raktározási rendszerek sajátosságainak.

Találtam is egy céget, melynél rengeteg különféle lehetőség közül lehetett választani. Mivel minden téren a minőséget részesítjük előnyben, legyen szó akár az éttermünkben használt alapanyagokról, akár a különféle munkálatokkal megbízott szakemberekről. Sosem az olcsóság a fő szempont, hanem a megbízhatóság, a garanciavállalás. A polcok kapcsán is azt tartottuk szem előtt, hogy biztonságosak legyenek, hiszen a munkatársaim testi épsége nagyon fontos számomra, nem kockáztathattam azt, hogy egy rosszul rögzített polcelem rájuk esik, de az is fontos volt, hogy a tárolt értékeink is jó helyre kerüljenek, hiszen pl. különleges portói borokból is komoly készletünk van.

raktározási rendszerek

A választott kivitelező nagyon precíz megoldást kínált, hiszen nagy tapasztalatuk van már raktározási rendszerek terén. Teljességgel hagytam őket kibontakozni, az összeszerelést is rájuk bíztam, mert bár a polcaik kapcsán arra is figyeltek, hogy összeállításuk ne legyen túlzottan nehéz, úgy gondoltam, érdemes mindent a szakemberekre bízni, hiszen akkor lesz maradéktalanul olyan a polcrendszer, amilyet szeretnék.

A kiválasztott raktározási rendszerek mindegyike megfelelt a nemzetközi szabványoknak, s mindent összevetve a költségek is imponálóak voltak. Mikor elkészült, a panzió munkatársai nagy lelkesedéssel vették birtokba az új raktárat, mely az új polcokkal sokkal jobban kihasználta a rendelkezésre álló teret, s lehetőséget biztosított arra is, hogy sokkal rendezettebben, logikusabban helyezkedjen el minden. Két helyiséget egybenyitva egy új élelmiszerraktárat is kialakítottunk, ahová fantasztikus rozsdamentes polcok kerültek. Azt hiszem, ha a jövőben ismét új raktározási rendszerek kialakítására lenne szükségem bármelyik vállalkozásomban, nem fordulnék máshoz. Maradéktalanul elégedett voltam a munkával.