Anyukám és apukám mióta nyugdíjasok, nagyon sokat kirándulnak, kihasználják, hogy van idejük és azt is, hogy még bírják a hosszabb távú sétákat. Nagyon szeretnék teljesíteni a Kék- túra távot, ezért, ha úgy érzik, hogy bírják erővel egy – egy etapnak nekiindulnak. Mindemellett, hogy új tájakat ismernek meg a helyi gasztronómiával is közelebb kerülnek. Nem csak a kirándulás által válnak többé, de megismerik a helyi nevezetességeket is, vendéglátóik a szállásukon, a kis vendégházakban mindig nagyon nagy szeretettel várják őket. Szuper szállásokat sikerül mindig kifogniuk az ország egész területén. Előre foglalt időpontokban, mindig felkészülten várják az érkezésüket. Itt a szállásokon, és a kirándulásaik, túráik alkalmával mindig összeismerkednek más házaspárokkal is.

Ezen az útjukon is így történt, a szálláson együtt reggeliztek egy idősebb házaspárral, akikkel az útjukat, mármint a túra útvonalat tovább folytatták. Apukám élménybeszámolója itt kezd érdekessé válni, amikor mondja, hogy Endrével milyen témákat beszéltek ki sétálás közben. Egy sima beszélgetés közben, egy teljesen más téma közepette Endre így szól apukámhoz:” Valósítsd meg otthonod biztonságos melegét elektromos falfűtés segítségével!

Apukám persze nem értette, hogy miről is beszél Endre, ezért még egyszer megismételte: „Valósítsd meg otthonod biztonságos melegét elektromos falfűtés segítségével!” Ekkor kezdte magyarázni, hogy az elmúlt héten érkeztek hozzájuk a szerelők, akik felszerelték a falfűtésüket. És meséli el, mert nagyon jól sikerült a beszerelés, örül, hogy egy ilyen remek céget és egy hozzá tartozó szerelő csapatot sikerült találnia. Szeretett volna a felújításuk alkalmával valamely merőben újszerű fűtési alternatívát beszereltetni, mely energiatakarékos is. Ekkor kezdett el az interneten kutakodni, ahol meg is találta ezt a remek céget, nagyszerű honlappal, ahol mindent megtudott a felfűtésről. A cég azt az elvet vallja, hogy mindent az ügyfelek érdekében, ez már akkor beigazolódott Endre számára, amikor a termékeikről mellékelt részletes tájékoztatót olvasta. Nagyon érthetően, a hétköznapi ember számára is befogadható formában taglalták, hogy mit is takar a falfűtés.  Ez egy nagyon újszerű, energia takarékos, és ultramodern megoldás az elektromos fűtések tárházában, melyet ez a cég professzionális módon űz.  Az amorf formára öntött fémötvözet szalag minden nagyságú felületen felhasználható és hatékony hőelosztással dolgozik. Nagyon praktikus megoldás mindenki számára, ezért Endréék is rögvest megrendelték.

Mivel idős koruk ellenére nagyon modern felfogásúak, mégis akadt kérdésük, ezért az ügyfélszolgálatot felhívták, ahol egy nagyon kedves női hang adott nekik készséggel, minden felmerülő kérdésükre. Amint az kiderült ebből a telefonbeszélgetésből, ami miatt Endréék nagyon aggódtak, hogy a párásodás a lakásukban milyen lesz, esetleg a pára miatt kialakuló penésszel, mit fognak tudni kezdeni. Mindenben megnyugtatta őket a telefon másik oldalán lévő hölgy. Nincs párásodás, mindenki tart tőle, de az eddig sikerrel véghez vitt munkáik azt bizonyítják, hogy a pára elkerüli az otthonokat, nem érkezett senkitől panasz mindezidáig.

Sikeresen megrendelték az ő falfűtésüket, már csak arra várták, hogy mikor fognak jelentkezni a cégtől, hogy elkészültek és hogy érkeznének beszerelni. Igen a cég, nagyszerű módon, még a felszerelést is vállalja, ezzel megkímélve a vevőiket attól, hogy szerelőket kelljen -időt ráfordítva- találniuk. Endréék is nagyon örültek, hogy időt és energiát megspórolva tudtak úgy egy modern fűtési rendszerhez jutni, a falfűtés által, ami költséghatékony is mindezek felett.

Miután megérkeztek hozzájuk a szerelők, természetesen előre egyeztetett időpont alapján, a forgalmazó cég végig nagyon rugalmas és alkalmazkodó volt az időpont választás során, figyelembe vették, hogy Endréék nagy túrázók és nem minden esetben vannak otthon.

A szerelés nagyon flottul ment, látszott, hogy a szerelők összeszokott csapatot képeztek. Nagyon szakszerűen végig összhangban tudtak dolgozni. Miután készen lettek, elmondták, hogyha a következő munkafolyamatok egyikében, esetleg a festés során kérdése lenne a festőnek, örömmel állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is lenne. Nekik az számít, hogy az általuk forgalmazott és beszerelt falfűtés maximálisan jól működjön, a kellemes meleg hőfokot biztosítson a lakás azon részén, ahol felszerelve lett. Endréék nagyon szeretik  az ő falfűtésüket, és ajánlják is jó szívvel, mert meg vannak elégedve velük és falfűtés teljesítményével is.