női válltáska

Nagyon rám történ a pánik, amikor a szállásra menet rájöttem arra, hogy otthon felejtettem a válltáskámat, és természetesen már nem tudtunk volna visszafordulni. Először azt gondoltam, hogy megállunk néhány helyen, és rám talál egy kis praktikus női válltáska, de végül egyik sem felelt meg az ízlésemnek.

Így inkább elővettem a telefonomat és felmentem az Anna táska webshopra, ahonnan mindig veszem a táskákat, és gyors ütemben elkezdtem átnézni a női válltáska kínálatot, amit a színszűrő segítségével le tudtam szűkíteni a kék színre, így egy rövidebb listát kellett csak átnéznem, és hamar meg is lett egy nagyon szuper HeavyTools női válltáska, ami elég nagy ahhoz, hogy több dolog is beleférjen, de nem olyan oltári nagy, amit kényelmetlen lenne magammal vinni. Ráadásul, mivel válltáskáról van szó, így egyszerűen csak átdobom a vállamra, és könnyedén mindenféle probléma nélkül tudom vinni magammal a cuccaimat, amire szükségem lehet útközben, és hát igen, egy nőnek sok mindenre szüksége van.

Persze izgultam egy kicsit, hogy mikor fog megérkezni a táska. A weboldalon szállítási időnek egy és öt munkanap közötti intervallumot adtak meg. Mivel mi két hétig leszünk ott, így igazából még hogyha öt napot kellett volna várnom a táskára, még az is belefért volna, de természetesen szerettem volna mielőbb megkapni, és nagy örömömre a második napon meg is érkezett a táska, így egész nyaralás alatt eltűnt a feszültség. Hatalmas köszönet jár nekik a gyorsaságért.

Pikk-pakk pontra kértem, hiszen a szálláson nem mindig voltunk ott, de egyébként GLS futárszolgálat is házhoz viszi a táskákat.