Itt a nyár, jön a nyaralás. Már írtam nektek arról, hogy mennyire nehéz gyerekekkel nyaralást tervezni, ezt elolvashatjátok ide kattintva.Most pedig arról a remek felfedezésről szeretnék beszélni nektek, amivel a most hétvégi esős napokat sikeresen átvészeltük nyaralás közben.

A gyerekekkel nehéz, nagyon élénkek, szeretnek bajt keverni és mind nagyon különbözőek a maguk módján. de arra rájöttünk, hogy mégis van olyan, amit mind szeretnek és ez pedig nm más, mint a filmek. A nyaralást gyakorlatilag az onlinefilmek mentették meg, mert nem tudtunk a rossz idő és a heves esőzések miatt kimozdulni. A gyerekeket pedig mégis le kellett foglalnunk valamivel, így végül úgy döntöttünk, hogy a szállás internetkapcsolatát használva meglátogatjuk a kedvenc onlinefilmekkel foglalkozó oldalunkat. Az egész vége egy hosszadalmas családi filmezés lett, amit mindannyian nagyon élveztünk.

Már megtanultam ilyen szinten használni a technikát, főleg, amikor onlinefilmek kerülnek a képbe. Otthon, mikor unom már a TV-ben a sok hülyeséget, mindig ezen az oldalon szoktam újabb filmeket, vagy sorozatokat keresni, amiket nézhetek, már, ha nem szívtak le teljesen a gyerekek. Sokat látni olyan képeket, hogy a szülők nem tudnak végignézni egy filmet sem, mert amint leülnek elalszanak. Szeretném azt hinni, hogy én más vagyok, de a héten is 4x kellet elkezdenem egy filmet, hogy egyszer végig nézzem alvás nélkül.

Szóval nagyon jó ötlet volt a filmezés, a gyerekek között kiosztottam, hogy ki melyik nap fog filmet választani, így a veszekedést is sikerült megúsznunk.

Nagyon sok műfajban, rengeteg film van az oldalon. A gyerekek is mind találtak olyat, amit szívesen néznének és nekik is való, és én is megtaláltam itt a kedvenc filmjeimet.

Mostanában terjed az a tendencia, hogy az eredeti nyelven nézett filmek sokkal jobbak, de kisgyerekes anyukaként én ennek eléggé ellene vagyok. A gyerekek tőlünk, szülőktől és a televízióból tanulnak meg beszélni, illetve sokszor a filmekből tanulnak új szavakat. Ráadásul nekik is sokkal könnyebb mindent megérteni, ha az anyanyelvükön van, mintha a feliratot kellene valahogyan kisilabizálniuk.

Ezért örülök, hogy vannak még helyek, ahol magyarul, szinkronosan tudunk filmeket és sorozatokat nézni az ilyen, esős napokon.