Tavaly ősszel kiruccantunk egy hosszú hétvégére a férjemmel kettesben. Egyikünk sem az a strandolós, parton heverészős típus, jobban szeretjük inkább az őszi hangulatú erdőt, ahol hosszú sétákat tehetünk a jó levegőn, gyönyörű őszi színek között. Ezért is szoktuk inkább erre az évszakra időzíteni ezeket a kirándulásokat. Sikerült hangulatos szálláshelyet találnom egy kedves panzióban, szép kilátással és kényelmes szobával. Általában csak reggelit és vacsorát szoktunk helyben kérni, mert ha napközben csavargunk, úgyis megebédelünk valahol.

Én már a csomagokat rendezgettem, a férjem pedig úgy döntött elviszi még a kocsit, hogy felrakassa rá a téli gumikat. Bár nem mentünk annyira messze, 1-2 órás út volt autóval, ő mégis szerette volna, ha nem nyári gumikkal indulunk útnak. Rábíztam a dolgot, hiszen az autóval kapcsolatos teendőket úgyis mindig ő intézi. Megvan már a jól bevált szerviz a megszokott helyen ezért most is ott kért időpontot egy gyors gumicserére.

Sokéves tapasztalattal rendelkeznek, széles körű szolgáltatásokat nyújtanak a budapesti Méta Autószerviznél, mely a 19. kerületben található. Mi is törzsügyfelük vagyunk, mert nagy szakértelemmel, gyorsan és pontosan, korrekt árakon dolgoznak. Az embernek mindig az az érzése, hogy szeretett autója a lehető legjobb kezekben van, ha hozzájuk fordul. A www.metaautoszerviz.hu weboldalon megtalálhatjuk az össze, általuk nyújtott szolgáltatást, részletesen bemutatva. Ha érdekel bennünket, hogy a javítás, például az állapotfelmérés, gumiszerviz vagy a futómű beállítás mennyibe kerül, keressük fel a honlapot.

Gumicserére és szervizre férjem már évek óta ide hordja autónkat. Egyébként kezdetben a Méta Autószerviz fő profilja is ez volt. Aztán az évek során sokat bővült szakmai tudásuk és profiljuk is. Mára már több ezer visszatérő ügyfelük van.

Szezon idején is sorban állás nélkül megy

A téli-nyári gumicsere szezonok kezdetén általában nehéz olyan szervizt találni, ahol várakozás nélkül könnyedén, gyorsan el lehet intézni a gumicserét. De a Métánál, az online időpontfoglaló rendszerrel ez a probléma is ki van küszöbölve. Itt kényelmesen ki tudjuk jelölni a számunkra megfelelő időpontot, melyről visszajelzést is kapunk. Így el lehet kerülni a várakozást és a sorban állást a szezonális időszakokban is.

Gumicserénél vagy csak magát a gumit kell cserélni, de van olyan eset is, hogy kerekestül kell cserélni. Nagyon fontos, hogy bármelyik eset is áll fenn, a centrírozás ne maradjon el. Ez nem más, mint a kerekek kiegyensúlyozása. Ha erre nem kerül sor, előfordulhat, hogy nagy sebességnél a kerék rázni fogja az autót. hosszú távon pedig a futómű meghibásodását is okozhatja. Itt arra is figyelnek, hogy a kopás optimális legyen. Ezt azzal érik el, hogy az első és hátsó abroncsokat félévente cserélgetik egymással.

Gumiabroncs hotel szolgáltatás is van, a használaton kívüli abroncsokat náluk lehet hagyni, ahol megfelelő körülmények között tárolják ezeket a következő szezonig.

A fentiekből is jól látszik, hogy abszolút szakértő, profi csapattal dolgozik a Meta Autószerviz. Nekik az ügyfél elégedettsége a fő szempont, ennek érdekében minőségi munkát végeznek prémium eszközökkel és szerszámokkal, korrekt árakon. Az árak menüpont alatt megtaláljuk az óradíjakat, ez egyes javítási munkálatok árait, vagy például azt is, hogy a futómű beállítás mennyibe kerül.

Mire becsomagoltam a bőröndöket a férjem is lerendezte a gumicserét. Most már nem kellett mást tennünk, csak megvárni a másnapot, hogy indulhassunk végre a nagyon kellemesnek ígérkező hosszú hétvégénkre.