Pár hete a barátnőmmel, Zitával Hajdúszoboszlón voltunk nyaralni egy hangulatos kis vendégházban. Imádtam ott lenni, zöldövezetben pihentünk, sokat sétáltunk, a fürdőbe is ellátogattunk. A vendégházban, a szomszéd szobában egy szintén fiatal pár volt, akikkel gyakran összefutottunk a folyosón és az étkezőben is, így egy idő után szóba elegyedtünk egymással. Lali és Betti nagyon szimpatikusak voltak, kedvesek, sok közös témánk is akadt és kiderült róluk, hogy ők is budapestiek, így tervben volt, hogy majd otthon is tartjuk tovább a kapcsolatot.

Egyik este, a vacsoránál Laliék később érkeztek, mint mi, már az étel felénél tartottunk, de odaültek hozzánk. Lali oldalán egy tök jó táska lógott, ami rögtön megtetszett, a beszédtémába épp nem illett volna bele, hogy megkérdezzem, honnan szerezte, ezért még nem tettem fel a kérdést. Mikor pár másodpercben csend keletkezett, akkor bátorkodtam meginformálni, hol vásárolta a Lali azt az oldaltatyót. A Bagbox nevéről addig még sosem hallottam, de Lali nagyon jókat mesélt róluk és a táska is igazán minőséginek tűnt, úgyhogy úgy gondoltam, egy próbát megér talán onnan vásárolni valamit.

Este, mikor Zita már aludt, elővettem a laptopot, mert én viszont még nem voltam álmos. Eszembe jutott a táska és felkerestem az oldalt, amit Lali ajánlott. Hát mit ne mondjak, két órát böngésztem ott a nagy választéknak köszönhetően, mire sikerült választanom egy táskát. Sok volt, ami nagyon megtetszett és az árak is királyak voltak, de csak egyre volt most szükségem. Bár tudtam, hogy másnap szólnom kell Zitának is, aki szintén táskamániás, mert megöl, ha nem árulom el neki, milyen jó oldalt találtam. A rendelés leadása is zökkenőmentesen történt, hamar megvoltam mindennel. A GLS futárszolgálatban is nagyon megbízom, örültem, hogy a Bagbox velük dolgozik együtt, ez azt sugallta számomra, hogy nekik a vásárlói érdekei az elsők. Mivel volt lehetőség bankkártyával is fizetni, ezt a módot választottam, utálok készpénzzel fizetni, amikor csak lehet, a bankkártyámat szoktam használni. Ott szépen visszakövethetőek a tranzakciók.

Másnap mentünk haza, Laliékkal még összefutottunk a reggelinél és megköszöntem neki, hogy ajánlotta nekem a Bagbox-ot, elmondtam, hogy este rendeltem is egy táskát. Reméltem, hogy majd személyesen is megmutathatom nekik Pesten, mit vadásztam az oldalon. Otthon aztán hamar megérkezett a táska. Pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem, ár-érték arányban pont megfelelő, minőségi férfi oldaltáska. Szerintem mindenki bátran válassza a Bagbox-ot, ha szeretne magának, vagy ajándékba egy remek táskát!