Ha tehetném, minden hétvégén wellnesselnék valamely magyarországi szálláshelyen. Sajnos erre nincs keretem, de nemrég épp Hajdúszoboszlón voltunk. Csodás volt a hétvége és a város is gyönyörű. Egy valami vetett rá árnyékot csupán. Mégpedig az, hogy a jakuzziban ülve az mellettem ülő személy pihenés helyett az alábbival foglalkozott a laptopján: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Nem is értettem, hogy miért kell ilyenekkel foglalkozni wellnessezés közben.

Így mikor hazaértünk, rögtön beiírtam a keresőbe, hogy (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér és fel is dobta a rendszer a topcegalapitas.hu oldalát. A topcegalapitas.eu cégalapítással, vállalkozásszervezéssel, székhelyszolgáltatással és különféle cégügyletekkel foglalkozik. A cégalapítás lehet Bt., Kft., de akár Zrt. is. Lehetőség van annak a lehetőségnek a kihasználására is, hogy az iparűzési adó fizetésének elkerülése érdekében székhelyet is nyújtanak a cégek számára a topcegalapitas.hu szakemberei. Így a cég Újlengyelbe történő bejelentésével teljesen legálisan és jogszerűen kerülhető el az iparűzési adó fizetési kötelezettség. Sőt, az alapvető adminisztratív feladatokat is ellátják a cégek helyett, hogy nekik tényleg csak azzal kelljen foglalkozniuk, amihez értenek. A székhelyszolgáltatással kapcsolatban az ügyvédi munkadíjat ráadásul a topcegalapitas.eu vállalja át.

Nemcsak cégalapítás, de cégmódosítás is igényelhető. Ekkor ha adminisztratív szolgáltatást, könyvelést vagy székhelyszolgáltatást is kérünk a módosítás mellé, akár teljesen ingyenes is lehet a folyamat. A cégeladás- és vásárlás is megoldható a topcegalapitas.eu segítségével.

A cégalapítás feltételei 2021-ben is változatlanok. Tehát lehet akár 0 ft-os tőkével is céget alapítani, ez azonban számos veszélyt hordoz magában. Ugyanis az alapítók így a saját vagyonukkal felelnek a befizetett tőkéért és osztalékot sem kaphatnak. Valamint az üzletrészeket sem lehet 0 Ft-os tőkével eladni.

A topcegalapitas.eu oldalán szerzett tudnivalók a (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér hirdetés vonatkozásán roppant érdekfeszítőek voltak nem értem azonban, miért sodorta elém az élet épp a wellnessben.